Fri fragt over 299,- i DK til Pakkeshop 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Danmarks nemmeste bytteservice

Det skal være nemt at handle hos decohof.dk. Og det skal være lige så nemt at bytte eller returnere et køb.


Vi giver dig altid 30 dages bytte- og fortrydelsesret samt 24 måneders reklamationsret, gældende fra modtagelsen af varen (med mindre andet er aftalt).

Meddelelse om fortrydelse af et køb skal ske skriftlig inden afsendelse af en returpakke og inden for 3o dage. Varerne skal derefter være returneret inden for de efterfølgende 14 dage.

Ved returnering af varer skal en erklæring udfyldes med navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer.

Alle varer skal returneres i samme stand og mængde, som de er modtaget. En vare anses som brugt, hvis den er taget i brug, udover hvad der anses for almindelig afprøvning af en vare (som hvis det var en fysisk butik). 

I tilfælde af værdiforringelse ved ibrugtagning af en vare laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden via Decohof.dk. En evt. værdiforringelse fratrækkes det endelige tilgodehavende, som du som køber modtager retur. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Du skal selv afholde de omkostninger, der måtte være forbundet med at returnere varen. Og alle varer skal pakkes godt ind; i samme indpakning eller tilsvarende som ved modtagelsen.

Julegaver byttes frem til 31. januar året efter.

Evt. tilbagebetaling vil ske til det kort, som varen er betalt med. Dette sker for at sikre vores kunder mod kortsnyd. 

Manglende afhentning af en pakke eller fortrydelse af modtagelse af en pakke medfører en returafgift for os på kr. 35,00, som vi debiterer fra ordren før tilbagebetaling af saldoen i din favør.

OBS.Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav. Det er købers ansvar, at pakken bliver leveret på sælgers adresse, og at indholdet er pakket forsvarligt ind. 

Alle returvarer sendes til:
Decohof.dk
Ågade 10
7323 Give 

Refusion for en returordre vil ske hurtigst muligt og inden for 4 hverdage fra modtagelse af returpakken.