Fri fragt over 299,- i DK 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Privatlivs- og cookiepolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Decohof (Melbek) har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt en efterfølgende periode på minimum 5 år, så vi kan opfylde regnskabsloven.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@decohof.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Bambora) og til håndtering af dine køb (Shoporama). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Melbek

CVR-nr. 38906070

Ågade 10, 7323 Give

Tlf.: 25566132

E-mail: info@decohof.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden. 

Sådan bruger Decohof cookies:

Cookies bruges til at gøre din oplevelse på sitet så optimalt, som det nu kan lade sig gøre, målrette annoncer og måle trafik. Vi bruger cookies fra følgende steder:

  • Tawk.to, er en online-chat, som gør det muligt for dig at få svar på spørgsmål med det samme.
  • Mailchimp, er et system der er specialiseret i at sende nyhedsbreve, og tracker hvad du køber, så du kan få relevante nyhedsbreve tilsendt, hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet.
  • Google Site Verifikations-kode verificerer overfor Google at hjemmesiden tilhører vores firma, så vi kan anvende Google Search Console. Google Search Console hjælper os med at overvåge og vedligeholde sidens tilstedeværelse på Google.
  • Facebook, gør det muligt for mig, at målrette facebook-annoncer mod besøgende fra oelhandleren.dk.
  • Addwish, viser den besøgende relevante varer, baseret på tidligere aktivitet

Sådan sletter du cookies:

Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org.  Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

Kurven er tom