Fri fragt over 399,- i DK til Pakkeshop 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Oasis - Tilbehør

Skal du lave en smuk corsage/knaphulsblomst til en brudgom? Lime blade på en tør Oasis kegle? Montere en våd blok Oasis blomsterskum i bunden af et fad? Eller står du og mangler smart og billigt underlag til din dekoration eller opsats? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi har corsage clips, Oasis Fix, Oasis lim, dobbeltklæbende klar tape, grønne plastikbakker og skåle, og meget mere. Vi har også fine kistepyntsbakker som gør det enkelt, at lave en smuk sidste hilsen.

Vi har kort sagt alt det tilbehør, du har behov for fra Oasis Floral Products. Skulle der alligevel være noget tilbehør fra Oasis som du ikke kan finde på vores shop, er du hjertelig velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at skaffe produktet hjem til dig 

Vil du gerne vide mere om, hvad Oasis er - se mere her!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvem har udviklet Oasis:

Oasis Floral Products er grundlagt i 1954 af selveste V. L. Smithers. Smithers revolutionerede hele blomsterbranchen da han introducerede den vandabsorberende blomsterskum. Siden har Smithers Oasis Floral Products vokset sig til den førende leverandør og producent indenfor både Oasis blomsterskum samt binderitilbehør som Oasis Lim, Oasis Fix, Oasis Tape, Oasis Knive. Oasis er idag det mest anerkendte mærke indenfor blomsterskum i blomsterbranchen. 

Fri fragt over 399,- i DK til Pakkeshop
1-2 dages levering
30 dages bytte- og fortrydelsesret