Fri fragt over 299,- i DK 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Hvad er Oasis?

Hvad er OASIS® Floral Foam:

 

Oasis blomsterskum er meget kendt produkt indenfor blomsterverdenen - alle blomsterhandlere har mindst et produkt fra Oasis liggende på hylderne.

Klik her for at se alle vores OASIS produkter

Blomsterskummen findes som 2 forskellige varianter: Den våde som oftest er grøn eller den tørre som er grålig:

 

Den våde Oasis er produceret af fenolskum som nemt absorberer vand - Når de forskellige forme er vandmættede vejer de over 40 gange så meget som de vejer når de er tørre.

En blok grøn oasis indeholder ca. 2 liter vand, når blokken er vandmættet. 

Blomsterskummen kan bruges i alle sammenhæng, hvor du har brug for noget til at støtte blomsterne i den retning du ønsker, samt give snitblomster en længere holdbarhed pga. blomsterkskummens evne til at trække vand og bevare vandet indeni skummen. Den våde oasis kan tilsættes mere vand gentagne gange alt efter, hvor meget blomsterne suger af vand og hvor varmt det er, da vandet fordamper og blomsterne har brug for mere vand jo varmer det er. Den våde oasis kan købes som kegler, kugler og blokke samt mange forskellige figure som f.eks. bil, traktor, bog, guitar, golfbag, hjerter, kranse, bamse, kors, hestesko, hund, engel og med teksterne mor og far. 

Som skrevet ovenfor findes oasis hovedsagligt i grøn, men findes også i farverne limegrøn, gul, rød mm. 

 

Den tørre oasis kan bruges som formunderlag, når du skal bruge en bestemt form indenunder dine kreative botaniske projekter. Den tørre oasis kan både nåles og limes på samt skæres i den form du ønsker. Hos Decohof kan du købe tørre oasis fra Oasis Floral Products i kugler, kegler og i regulære blokke. 

 

Oasis Floral Products er det oprindelige mærke af blomsterskum og det er selvfølgelig muligt at købe produkter som minder om disse produkter, men typisk har disse ikke den samme sugeevne eller stikkeform som produkterne fra Oasis Floral Products.

 

Hvem har udviklet Oasis:

 

Selve Oasis Floral Products er grundlagt i 1954 af selveste V. L. Smithers. Smithers revolutionerede hele blomsterbranchen da han introducerede den vandabsorberende blomsterskum. Siden har Smithers Oasis Floral Products vokset sig til den førende leverandør og producent indenfor både oasis blomsterskum samt binderitilbehør som oasis lim, oasis fix, oasis tape, oasis knive, af oasis produkter. Oasis er idag det mest anerkendte mærke indenfor blomsterskum i blomsterbranchen. 

Kurven er tom