Fri fragt over 299,- i DK 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Glitter og glimt

Alt hvad der skal få din dekoration til at glimte og glitre. Glitter og glimmer passer til de fleste festlige lejligheder, så vi har altid et stort udvalg på lager. Lim f.eks. et mønster på et kort og drys løst glimmer over for at få et unikt hjemmelavet kort. Eller vælg en løsning med glimmerspray eller et færdigt produkt, der glitrer og er klart til at blive brugt i dine dekorationer.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Lav kort med glimmer

Det er nemt at lave et hjemmelavet kort, som ligner en million, og som slår de købte kort med flere længder. Du skal blot tegne et mønster med blød blyantsstreg på kortet. Tag en god lim og put det på blyantsstregen. Derefter er du klar til at drysse glimmer på, og når limen er tør, er kortet klart.

Glitrende blomsterblade

De fleste blomsterhandlere tilbyder buketter, hvor en enkelt blomst er sprayet med glimmer, eller et par blade har glimmer langs kanten. Det kan du efterligne derhjemme med lim og løst glimmer eller med en glimmerspray. Det er meget svært at gøre det forkert. Og det giver lige det sidste pift til en buket.

Skal vi hjælpe dig videre?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med det kreativt projekt, hvor du skal bruge glitter og glimmer. Vi tester altid vores produkter igennem, så vi kan guide dig til det valg, der passer bedst, og så vi kan give dig sjove idéer til dit næste hobbyprojekt.

Fri fragt over 299,- i DK
1-2 dages levering
30 dages bytte- og fortrydelsesret

Kurven er tom