Fri fragt over 299,- i DK 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Bryllup

❤ Den store dag 

Her finder du vores udvalg af pynt og tilbehør når du skal holde et bryllup!

Brylluppet er virkelig en stor dag og vi glæder os til det langt i forvejen. Der er mange ting der skal tages stilling til ligefra invitationer, bordkortene, goodiebags, pynt, blomsterdekorationerne og meget mere.

Blomster til et bryllup sætter bare prikken over i'et - brudebuketten kan man enten vælge at lave en stiftet model eller med en oasis Bridy, hvor afslutning med bånd om skaffet er så smukt! Husk cosageclips til mands knaphulsblomsten 

Skal i holde reception eller anretter en lille appetizer eller forret til jeres skønne gæster, er de smart birke kopper eller skåle fra Nicolas Vahé helt fantatsiske til netop dette!

Er i ikke til en tradinonelle bryllupskage og vælger en slik buffet istedet, er de smukke klar glascylinder fantatsiske at anrette slikket, skumfiduserne, chokolademandler mm i - derved kommer det virkelig til deres ret!

Kig også under vores Oasis produkter, hvis du eller en bekendt selv skal stå for at få dekoreret nogle fine borddekorationer til bryllupsfesten. 

Står du og mangler noget form for pynt eller Oasis artikler til jeres kommenden eller en vens bryllup, og ikke kan finde det på vores shop, er du mere en velkommen til at tage kontakt til os! 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Fri fragt over 299,- i DK
1-2 dages levering
30 dages bytte- og fortrydelsesret

Kurven er tom