Fri fragt over 299,- i DK 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Brug af binderiartikler & værktøj

Værktøj er din bedste ven!

 

Nedenfor vil vi beskrive for dig de forskellige arbejdsredskaber og hvad de kan bruges til :-)

 

Tråd: 

 

Tråden findes både i sortlakeret og grønlakeret. Den grønlakerede har den fordel at den ikke ruster ved kontakt med vand og falder i farvemæssigt med det grønne. Man kan bruge tråd til at stifte ned, til trådning eller forstærkning af blomsterstilke. Tråden findes i forskellige længder og tykkelser. 

 

Brug tråden til at forstærke stilkene med, når du skal binde en brudebuket, forstærke gerbera stilken og eller vil vende blomsterhovedet i en bestemt retning. 

 

Med tråden kan du også lave dine egne ”hårnåle” når du skal fastsætte stilke eller blade til et materiale såsom tør oasis. 

 

Find de forskellige tråde her

 

Kniv:

 

Et musthave til alle de kreative! 

Det mest uundværlige værktøj er en skarp kniv. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvad man arbejder bedst med - det vigtigste er bare at kniven er skarp, så snitblomster kan få et rent snit. En godt tip er at kniven skal ligge godt i hånden og ikke være for tung – den skal være nem for dig at håndtere.

 

Et godt eksempel på en handy kniv til en god pris er denne fra Oasis


 

Saks:

 

En saks er ikke bare en saks. Vi har en saks til hvert trin  i din kreative proces - om det så er beskæring af grene, afkortning af tråd, ståltråd, vindseltråd eller mytetråd, tilpasning af bånd eller justering af papir. Vi har sakse til ethvert kreativt område.

 

Nedenfor finder du de sakse, der passer til det projekt du skal i gang med:

 

Saks til snitblomster

 

Saks til beskæring af grene med buet skær eller

saks til beskæring med lige skær

 

Saks til justering af kransebånd eller andet bånd

 

Trådsaks til vindsel, grøn- eller sortlakeret tråd, myrtetråd mm.

 

Fladtang:

 

Et superværktøj når du skal binde din ståltråd sammen. 

Hvis du kun bruger fingrerne kan du ikke opnå den optimale stramhed og vil derfor ikke kunne holde tråden og binderimaterialerne på plads. Ved hjælp af en fladtang kan du virkelig få strammet materialerne sammen. Fladtangen kan også bruges til at binde grene og lignede sammen.

 

Find dit nye hjælpemiddel her

 

Limpistol:

 

Limpistolen er perfekt til mange binderidekorationer, tørrede materialer og de fleste DIY projekter.

 

Ved hjælp at limpistolen kan du lime tørrede materialer fast på din fine håndbundne krans, afslutte brudebuketten eller corsagenålen, fastsætte små figurer på bordkortet og meget meget mere. 

 

Husk at limen er meget varm og derved kan give brandsår ved kontakt med huden samt beskadige de materialer du arbejde med - specielt hvis du arbejder med levende plantemateriale. 

 

Limpistolen varmes op på mindre end 5 min, så du hurtigt kan bruge værktøjet. 

 

Find din limpistol her

 

Vindseltråd:

 

En smuk effekttråd der findes i mange farver og er ca. 0.5 mm tyk.

 

Grønlakeret, zink og sort bruges ofte til binding af kranse, guirlander eller til at montere oasis på begravelseskranse. Et musthave til alle værktøjskasser.

 

De farvede vindseltråde findes i guld, kobber, søl, lime, lilla, orange, rød, pink og rosa bruges til at give dit binderi en smuk og blank effekt. Vindseltråd kan også anvendes til andre DIY projekter hvor f.eks. et manillamærke skal monteres på en flaske eller andet som på billedet nedenfor :-)

 

Find alle farverne her  

 

Myrtetråd:

 

Den fineste lille tråd - super til at bindes små corsager, kranse, hårbånd mm.

Tråden er helt tynd, hvilket gør den nem at arbejde med, og selvom det er en tynd tråd er den meget stærk. Giver en fin effekt til dit næste binderi. 

 

Myrtetråd i alle farver findes her 

 

 

 

Kurven er tom