Fri fragt over 299,- i DK til Pakkeshop 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Blomster Oasis - Våd

Oasis til blomster - våd blomsterskum fra Oasis Floral Products. Kan bruges til at lave borddekorationer, begravelsesbinderier og smukke opsatse med friske snitblomster.

Vi har altid et stort lager af alle mulige former og figurer - og ellers kan vi som regel skaffe det hjem til dig i løbet af få hverdage. Så kontakt os gerne, hvis noget er udsolgt eller du synes, at en variant mangler på vores lager. Vil du vide mere om oasis?  - se mere her.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvem har udviklet Oasis:

Oasis Floral Products er grundlagt i 1954 af selveste V. L. Smithers. Smithers revolutionerede hele blomsterbranchen da han introducerede den vandabsorberende blomsterskum. Siden har Smithers Oasis Floral Products vokset sig til den førende leverandør og producent indenfor både Oasis blomsterskum samt binderitilbehør som Oasis Lim, Oasis Fix, Oasis Tape, Oasis Knive. Oasis er idag det mest anerkendte mærke indenfor blomsterskum i blomsterbranchen. 

Oasis Floral Products har også fremstillet smarte båre- eller borddekorationsbakker, hvor den våde Oasis blomsterskum er fastmonteret på et plastergitter, klar til brug.

Lang holdbarhed med oasis

Den smarte Oasis blomsterskum giver dine blomster en længere holdbarhed og hjælper dig med at fastholde de friske smukke snitblomster i den prosition du måtte ønske. 

For at få mest mulig vand i den våde Oasis kan du fylde håndvasken eller en spand med vand og lægge din Oasis ned i vandet (vend din Oasis "på hovedet" hvis den kommer i en holder). Tryk ikke Oasis ned under vandet, men lad den våde Oasis form selv suge vandet op. Lad den våde Oasis blomsterskum ligge i 20 min - så er du sikker på at den er helt mættet med vand.

Selvom Oasis kan suge rigtig meget vand, vil noget af vandet fordampe over tid - særligt på varme dage. Så husk at vande din Oasis hver dag, når du har lavet din smukke dekoration.

Fri fragt over 299,- i DK til Pakkeshop
1-2 dages levering
30 dages bytte- og fortrydelsesret