Fri fragt over 299,- i DK 1-2 dages levering 30 dages bytte- og fortrydelsesret Kundeservice: Tlf. 25566132

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for Decohof.dk i Danmark

Decohof.dk sælger dekorationsudstyr online. Vi har ikke en butik men er kun internetbaseret. Du er dog altid velkommen til at bestille varer og komme og afhente dem hos os. Det vælger du under fragtmuligheder i bestillingsforløbet.

Adresse: Ågade 10, 7323 Give

CVR-nummer: 38906070

Telefonnummer: +45 25 56 61 32

Officiel e-mail adresse: info@decohof.dk

Officiel web-adresse: www.decohof.dk

 

Persondatapolitik

For at indgå en aftale med os på decohof.dk, har vi som sælger brug for følgende oplysninger af dig som køber.

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mail adresse:

Decohof.dk fortager registeringen af personoplysninger med det formål at kunne levere varer til køber. Personoplysninger registreres hos decohof.dk og opbevares krypteret og transmiteret krypteret til og fra virksomheden i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. De videregives ikke til tredjemand.

 

Cookies

På decohof.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og herved gøre besøget nemt for køber.

 

Priser

Den gældende pris er den pris, der er oplyst på den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Decohof.dk forbeholder sig ret til ændringer af priser, som er fejlagtigt angivet på webshoppen. Endvidere tages der forbehold for trykfejl samt udsolgte/udgåede varer.

Alle priser er opgivet i DKK og er inkl. moms. 

 

Fragt

Alle forsendelser sendes med GLS. Du modtager besked med track & trace nummer.

Ved køb for over kr. 299,00 sendes varerne fragtfrit i Danmark uden omdeling. Ønskes omdeling betaler du som køber selv for denne ydelse.

 

Afhentning af varer

Du kan også vælge at afhente varerne selv i Give. Denne mulighed får du under bestilling af varerne.

 

Betaling

Når du har placeret en ordre på Decohof.dk, accepterer du samtidig de gældende handelsbetingelser. Minimumsalder for at handle på Decohof.dk er 18 år.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når pakken bliver sendt fra vores lager.

Du kan betale med følgende kreditkort: Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard.

 

Gavekort

Vi tilbyder desværre ikke gavekort.

 

Rabatkoder

Rabatkoder kan ikke kombineres med i forvejen nedsatte varer eller andre tilbud, heriblandt Facebook, Instagram og nyhedsbreve.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være først til nyheder, tilbud og rabatkoder.

 

Levering

Normal leveringstid er 1-3 hverdage i Danmark.

Pakker sendes samme dag, ved bestilling inden kl. 12. Hvis en vare ikke er på lager, står det på varekortet. Og så må der påregnes et par ekstra hverdages ekspedition. Men vi holder dig opdateret, hvis der går mere end 3 hverdage ekstra.

Ved kampanger tages der forbehold for 1-2 dages ekstra leveringstid grundet travlhed. Alle pakker sendes med GLS.

Husk altid at dobbelttjekke dine adresseoplysninger, inden du godkender ordren. Vi pakker på alle hverdage, og opdager du en adressefejl i din bestilling, så ring til os. For ordrer ekspederes altid hurtigst muligt for at give den bedste købsoplevelse for dig som kunde.

 

Bytte- og Fortrydelsesret

Decohof.dk yder 30 dags bytte- og fortrydelsesret samt 24 måneders reklamationsret, gældende fra modtagelsen af varen (med mindre andet er aftalt).

Meddelelsen at man har fortrudt købet skal ske skriftlig inden for 30 dage. Varerne skal derefter være returneret inden for de efterfølgende 14 dage.

Ved returnering af varer skal en erklæring udfyldes med navn, adresse, e-mail, telefonnummer, ordrenummer samt information om, hvad du ønsker, der skal ske (bytte/returnering).

Alle varer skal returneres i samme stand og mængde, som de er modtaget. En vare anses som brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysik butik.

I tilfælde af værdiforringelse grundet ibrugtagning af en vare, laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse debiteres returordren. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Du skal selv afholde de omkostninger, der måtte være forbundet med at returnere en eller flere varer.

Julegaver byttes frem til den 31. januar året efter.

Evt. tilbagebetaling vil ske til det kort, som varen er betalt med. Vi kan desværre ikke refundere et beløb til en anden persons konto. Dette er for at sikre os (og dig som kunde) mod forsøg på svindel med betalingskort.

Hvis en pakke kommer retur til os grundet manglende afhentning hos en gls pakkeshop, forbeholder vi os retten til at opkræve op til kr. 99,00 i forsendelses- og administrationsgebyr.

Vi modtager ikke returpakker uden omdeling eller pr. efterkrav. Det er købers ansvar, at pakken bliver leveret på sælgers adresse, og at indholdet er pakket forsvarligt ind. Ligeledes modtager sælger ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Returvarer sendes til:

Decohof.dk
Ågade 10
7323 Give

Når vi modtager en vare retur, modtager du saldoen i din favør retur hurtigst muligt og inden for 4 hverdage. Returbetalingen vil fremgå som Decohof v/Melbek på dit kontoudtog. 

Vi kontakter dig, hvis vi har spørgsmål i forbindelse med en returnering. 

Husk at oplyse os omkring en returordre pr. e-mail forud for returneringen.

Kurven er tom